Maak jouw kamer uniek met persoonlijke wanddecoraties

Heb jij nog een lege muur in huis en wil je deze graag opvullen met toffe wanddecoratie, maar heb je geen zin om standaard decoraties aan jouw muur te hangen? Kies dan voor fotolijsten of wandrekken. Hier kan je bijvoorbeeld foto’s in hangen om het zo een persoonlijk tintje te geven.

Een huis is pas echt bewoond als er persoonlijke herinneringen in terug te vinden zijn. Dit kan je erg goed realiseren met foto’s en andere geliefde items.

Fotolijsten
Een fotolijst is natuurlijk de ideale wanddecoratie als jij jouw huis een persoonlijk tintje wilt geven. Je kan een fotolijst aan de muur ophangen of op een kastje neerzetten. Ook kan je er voor kiezen om één grote foto op te hangen of om meerdere fotolijsten op te hangen waarin je vele waardevolle momenten kunt laten zien. Combineer verschillende stijlen of hou vast aan één stijl die je over de hele muur verspreidt. Met fotolijsten kan je vele kanten op.

Wandrekken
Een wandrek is niet alleen handig om spullen in op te bergen, het kan namelijk ook gebruikt worden om leuke herinneringen in te tonen of om er een toffe verzameling met persoonlijke herinneringen in te verzamelen.

In een wandrek kan je niet alleen foto’s kwijt, maar ook andere persoonlijke spullen. Denk bijvoorbeeld aan souvenirs van die ene leuke vakantie of een mooi aandenken aan een geliefde.

Je kan een wandrek ook gebruiken om spullen in op te bergen. Dit kunnen borden, servies of andere handige spulletjes zijn. Met een wandrek heb je altijd alles binnen handbereik. Je kan er ook altijd nog voor kiezen om het wandrek te gebruiken voor jouw favoriete tijdschriften.

Andere decoraties
Wil jij liever wat afwisseling op de muur? Kijk dan ook eens naar de wanddecoratie van Woononline. Hier vind je niet alleen fotolijsten en wandrekken, maar ook schilderijen en canvassen, wandklokken en vele andere leuke wandaccessoires!

Plaats een reactie